DuList IN

VJENČANJA S VRTLAROM Neizostavan dio vašeg posebnog dana!

Vjenčanje je jedan od najvažnijih dana u vašem životu, a u pripremi za takve posebne trenutke treba paziti na svaku sitnicu.

U organizaciji vjenčanja mnogo je detalja koji su itekako bitni, a koje Vam mogu oduzeti mnogo vremena. U Vrtlaru vam nude kvalitetnu i šaroliku ponudu i stručnu pomoć pri odabiru. Savršeno vjenčanje ne može proći bez cvijeća, što je sasvim dovoljan razlog da njegovom odabiru pristupite vrlo ozbiljno. To je vrlo primjetni detalj koji može običnu prostoriju pretvoriti u posebnu, a vašem događaju dati posebnu notu i odrediti cijelokupnu temu vjenčanja. Ono bez čega je nemoguće zamisliti jedno vjenčanje svakako je vjenčani buket koji, po vašim željama može biti klasičan i decentan ali i više nego originalan za one malo hrabrije, recimo, sa jestivim voćnim ili čokoladnim detaljima.

U Vrtlaru možete pronaći i odabrati svježe cvijeće za cjelokupnu salu, ukrasne vaze, fenjere, krletke, svijeće, svjećnjake, lampice, ogledala kao i revere, vjenčane bukete, a spretno osoblje Vrtlara udovoljit će svim vašim željama i pobrinuti se za kićenja automobila, dekoraciju crkve, svadbene sale i vašeg doma

Bogata i zadivljujuća svadbena sala je najbitnija stavka cijelog vjenčanja, ako ne i najvažnija. Mladenci, rodbina i prijatelji najviše vremena provedu na ovom mjestu te je važno da upravo sala zablista u najbolje mogućem izdanju. Za vjenčanje iz snova dekoracija stolova trebala bi biti dobro osmišljena i uklapati se s ostalim detaljima. U Vrtlaru možete pronaći i odabrati svježe cvijeće za cjelokupnu salu, ukrasne vaze, fenjere, krletke, svijeće, svjećnjake, lampice, ogledala kao i revere, vjenčane bukete, a spretno osoblje Vrtlara udovoljit će svim vašim željama i pobrinut se za kićenja automobila, dekoraciju crkve, svadbene sale i vašeg doma.

S povjerenjem se obratite stručnom i kreativnom osoblju Vrtlara na besplatni broj telefona 0800 370 370 kao i putem facebook stranice Vrtlar Dubrovnik i prepustite im brigu oko najvažnijih detalja za vaš dan!

Pročitajte još

UZ JACQUESA HOUDEKA Uživajte u prvom Festivalu svjetlosti u Lazaretima

Dulist

VESELJE NA STRADUNU Najmlađe posjetio sveti Nikola

Dulist.hr

BLAGDANSKA ČAROLIJA Izvrsni Marko Tolja zapjevao u Abakus baru

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija