Natrag
23.4.2019 04:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

VISIA U NAJAM GRADU Biskupija ide sebi ‘u škinu’?

21.3.2014 @ 20:56 Nikša Miletić Grad

Podijelite:

Jedna naoko nevažna točka na dnevnom redu subotnje sjednice Gradskog vijeća je ona o prihvaćanju Zaključka o uzimanju u podzakup na određeno vrijeme poslovnog prostora u Samostanu sv. Klare ukupne površine cca 540 metara četvornih.

Ustvari riječ je o dvorani Visia te dvije preulazne dvorane na prvom katu te poslovnom prostoru u prizemlju veličine 27 kvadrata. Zanimljivo, tražena cijena za ovaj komplet je oko 35 tisuća kuna mjesečno, što je složit će se mnogi dosta povoljno.

No još zanimljivije od toga je što prostor u prizemlju ne čini ‘smislenu cjelinu’ s ostatkom prostora, a riječ je o uredu u kojem DPDS prodaje karte za zidine.

Prema informacijama koje raspolaže DuList, DPDS za najam samo te prostorije plaćaju oko 15 tisuća kuna, a Vlahušićev uvjet za prihvaćanje najma Visije bilo je upravo tih 30-ak kvadrata.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana