DuList IN

‘VIŠE OD SELFIEJA’ Ana Vukas u natjecanju za naj Cosmo humanitarku!

'VIŠE OD SELFIEJA' Ana Vukas u natjecanju za naj Cosmo humanitarku!

Naša Pozitivna 2014. godine, tridesetogodišnja vizažistica i frizerka Ana Vukas, ponovo osvaja srca Hrvatske. Ana se naime našla na listi časopisa Cosmopolitan naslovljenog ‘Više od selfija’ – Veliko srce – najdraža Cosmo humanitarka! 

Za Anu možete glasati OVDJE, a pročitajte i što su o njoj napisali u Cosmu:

Prvu humanitarnu akciju pokrenula je u prosincu 2013. kako bi prikupila novac za liječenje teško bolesnog petogodišnjaka. Okupila je svoje kolegice i prijateljice, pravile su frizure, šminkale i lakirale nokte, pričajući mušterijama o mališanu kojem je potrebna pomoć te u samo dva sata prikupile više od 4000 kuna. Odmah se bacila na organizaciju još jedne, veće akcije te je ukupno za njegovo liječenje prikupljeno oko 41.000 kuna. Nadirljiviji trenutak bio je kad je na kraju akcije “Za Tijanov osmijeh“ na pozornicu izašao dječakov tata i pročitao im pismo zahvale, a onda im zahvalio i sam mališan. 


Bio je to početak Anininih dobrih djela. Nakon toga pokrenula je akciju “Dubrovački frizeri za Sašu Šakanovića”, gdje je pozvala frizere da stave kutije za dobrovoljne priloge u svoje salone te su u tjedan dana prikupili 5000 kuna, a organizirala je i Dubrovnik Beauty Festival, dvodnevni događaj za frizere i vizažiste iz regije, tijekom kojeg je prikupljeno 9500 kuna, koje su uplatili na račun Udruge Poseban prijatelj. Posljednja humanitarna akcija održana je 11. siječnja na stradunu – utrka “Štiklom i perajama za Pava Hađiju” na kojoj je prikupljeno oko 7500 kuna.

Više o kandidatkinji i njezinom radu možete saznati na:
https://m.facebook.c…­p?id=633618586711801

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist