Zanimljivosti

Više od 500 kandidata za 10 mjesta

Na natječaje za deset otvorenih radnih mjesta u multipleksu CineStar, koji se uskoro otvara u Dubrovniku, ukupno je pristiglo više od 500 zamolbi, doznajemo iz tvrtke Blitz CineStar.

– Veliki je broj kandidata za svaku poziciju, a prvi krug razgovora će biti obavljen ovaj tjedan. Natječaj će biti završen do 5. svibnja – kazao je za duList izvršni direktor i član Uprave CineStara Damir Milinić.

Podsjetimo, Blitz Cinestar objavio je nedavno natječaj za deset radnih mjesta u svom multipleksu u kojem se tražio jedan upravitelj multipleksa, dva asistenta upravitelja multipleksa, tri kinooperatera i četiri blagajnika-prodavača. Poziv zainteresiranima vrijedio je do 20. travnja.

CineStar Dubrovnik bit će u potpunosti digitalizirano kino sa tri dvorane ukupnog kapaciteta 575 sjedala. Čak dvije dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Dubrovniku predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

Redovno prikazivanje filmova započet će 16. svibnja. Svi posjetitelji multipleksa CineStar Dubrovnik imat će osiguran besplatan parking.

Pročitajte još

VRTOVI SUNCA ZA ŽARKOVICU Deset godina poslovanja u znaku humanitarne večere

Dulist

NOVI/STARI KNEZ PORPORELE Čile: Ubuduće će za provokatore od novinara biti bolji odgovori

Dulist

DOMUS CHRISTI Konavoka Nike Divizić proslavila stoti rođendan!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija