Natrag
19.3.2019 16:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

Više od 500 kandidata za 10 mjesta

23.4.2012 @ 15:11 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Na natječaje za deset otvorenih radnih mjesta u multipleksu CineStar, koji se uskoro otvara u Dubrovniku, ukupno je pristiglo više od 500 zamolbi, doznajemo iz tvrtke Blitz CineStar.

– Veliki je broj kandidata za svaku poziciju, a prvi krug razgovora će biti obavljen ovaj tjedan. Natječaj će biti završen do 5. svibnja – kazao je za duList izvršni direktor i član Uprave CineStara Damir Milinić.

Podsjetimo, Blitz Cinestar objavio je nedavno natječaj za deset radnih mjesta u svom multipleksu u kojem se tražio jedan upravitelj multipleksa, dva asistenta upravitelja multipleksa, tri kinooperatera i četiri blagajnika-prodavača. Poziv zainteresiranima vrijedio je do 20. travnja.

CineStar Dubrovnik bit će u potpunosti digitalizirano kino sa tri dvorane ukupnog kapaciteta 575 sjedala. Čak dvije dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Dubrovniku predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

Redovno prikazivanje filmova započet će 16. svibnja. Svi posjetitelji multipleksa CineStar Dubrovnik imat će osiguran besplatan parking.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana