DuList IN

VIKEND U PARKU ORSULA U petak ‘Putopis Dalmacijom’, u subotu ‘ U čast Indexima’

VIKEND U PARKU ORSULA U petak 'Putopis Dalmacijom', u subotu ' U čast Indexima'

U petak u 21:00h na programu je klapska večer pod nazivom “Putopis Dalmacijom”. Nastupaju klapa ISKON i klapa SUBRENUM. Cijena ulaznice je 60 kuna u pretprodaji a 70 kuna na dan koncerta, javljaju iz Parka Orsule.

U subotu 18.7. nastupa GRUHAK sa programom “U ČAST INDEXIMA”. Cijena ulaznice za ovaj koncert je 70 kuna u pretprodaji, a 80 kuna na dan. Zbog velikog interesa publike, organizirati ćemo poseban besplatan prijevoz i u dolasku na ovaj koncert. Autobus će krenuti sa gradskog kolodvora u 20:30h i zaustavljati će se na stanicama: Iza GRAWE-a, INA (pod Dubom), ILIJINA GLAVICA (ispred Konzuma) i ŽIČARA.

ULAZNICE ZA OBA KONCERTA U PRETPRODAJI, VEĆ SE MOGU KUPITI U KIC-u LUŽA ( Kino SLOBODA )

Članovi udruge svoje povoljnije članske ulaznice mogu regulirati isključivo u kiosku na vidikovcu, cijeli tjedan prije koncerta ili pri dolasku na koncert, uvijek po 20 ak % povoljnijoj cijeni od aktualne. Tako će ovaj vikend, za petak članska ulaznica stajati 50 kuna a za subotu 60 kuna.

Kao i inače, svima preporučujemo dolazak i odlazak starim karavanskim putem pješice a mogu se koristiti i redovne prigradske autobusne linije: VOZNI RED

Za povratak u Grad, obje večeri po završetku programa, biti će organiziran besplatan prijevoz do Grada, javljaju iz Parka Orsule.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist