Aktualno

Vijenci i svijeće poginulim braniteljima za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Vijenci i svijeće poginulim braniteljima za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, koji se obilježava 5. kolovoza, predstavnici Grada Dubrovnika i županije položili su u subotu vijence i zapalili svijeće kod Spomen križa na groblju Boninovo te kod Spomenika pobjedi na lokalitetu Vjetreni mlin u Stupi u Dubrovačkom primorju.

Počast svim poginulim braniteljima u ime Grada Dubrovnika iskazali su zamjenice gradonačelnika Jelka Tepšić i Orlanda Tokić te pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinka Raguž. U ime županije vijence su položili i počast iskazali Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom

Pod kamenim kockama ‘Spomenika pobjede’ koji je na Vjetrenom mlinu postavljen u svih poginulih branitelja na Južnom bojištu vijence su položili i svijeću zapalili zamjenica pročelnice Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Marija Šimunović te gradski vijećnici Marijo Bekić i Ivo Lučić.

Vijence su položili i predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije, Policijske uprave dubrovačko – neretvanske te predstavnici braniteljskih udruga i udruga proizašlih iz Domovinskog rata kao i brojni drugi.

Pročitajte još

Dragovoljci HRM Dubrovnik na prijemu kod komodora Dojkića

Dulist

DODIJELJENO DESET ‘A’ DRŽAVNIH STIPENDIJA Saznajte tko su najbolji studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Marko Džamarija

SANITAT POZIVA Javite se ako želite banak na gruškoj placi

Dulist