Grad

VIJEĆE POTVRDILO Lukši Klaiću novi mandat na čelu Športskih objekata

VIJEĆE POTVRDILO Lukši Klaiću novi mandat na čelu Športskih objekata

Lukša Klaić ponovno je na čelu Javne ustanove Športski objekti.

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća vijećnici su donijeli odluku o novom ravnatelju i imenovali Klaića, a kojemu je ovo treći mandat na čelu ove sportske ustanove.

-Prispjela je jedna kandidatura, i to dosadašnjeg ravnatelja. Odbor je 18. ožujka prihvatio kandidaturu i potvrdio kandidaturu – rekao je predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica. Prijedlog je većinom prihvaćen, s 19 glasova za i tri suzdržana.

Podsjetimo, natječaj za ravnatelja ove sportske ustanove raspisan je 24. siječnja, a Lukša Klaić je tada za DuList potvrdio kako se planira ponovno prijaviti za ovu poziciju. DuList je već sredinom ožujka doznao kako je na natječaj za ravnatelja pristigla samo jedna prijava i to dosadašnjeg ravnatelja Lukše Klaića, koja je nakon toga u prijedlogu upućena gradskim vijećnicima na glasanje.

Prvi je put na čelo zasjeo 2012. kada se natjecao protiv pet kandidata uključujući svog prethodnika Cvijeta Bratoša. Na 17. sjednici Gradskog vijeća održanoj 14. ožujka 2016. njegov status je potvrđen Rješenjem o imenovanju ravnatelja Javne ustanove Športski objekti Dubrovnik koja, među ostalim, upravlja, koristi i održava Gradsku sportsku dvoranu te nogometno igralište u Gospinom polju.

Pročitajte još

Počinje sanacija oštećenog asfalta na prometnicama, radit će se noću

Dulist

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist