Natrag
19.4.2019 03:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vidošević: Nered nije nikome u interesu!

25.10.2013 @ 12:24 Nikša Miletić Aktualno

Podijelite:

U sklopu Generalne skupštine međunarodne organizacije proizvođača automobila – OICA , u Dubronviku danas boravi i predsjednik HGK Nadan Vidošević.

Odgovarajući na pitanja novinara Vidošević se ovom prilikom osvrnuo i potres koji Komora trenutno doživljava.Podsjetimo HGK ovih dana potresa korupcijski skandal nakon šeto je Vidoševićeva desna ruka Zdenka Peternel uhićena pod optužbama da je fiktivnim poslovanjem s četiri, za to otvorene tvrtke, iz Komore izvukla više od 32 milijuna kuna.

Uptitan za komentar Vidošević je prvo odgovorio kako nema ništa nadodati na sve već rečeno, no na ponovljeni upit o proširenju istrage na druge tvrtke koje su članice HGK, predsjednik HGK je ipak odgovorio.

-Žao mi je to čuti, ali jedino želim da istraga pokaže sve detalje. Nikome nije u interesu ne postojanje reda, pogotovo poslovnoj zajendici. Poslovna zajednica više od ikoga želi red. Nadam se da ćemo iz svega ovoga izaći jači – istaknuo je on.

Na upit kako nije primjetio da je izvučena toliko velika količina novca Vidošević je istaknuo kako istraga još traje.
-Bilo bi neumjesno s moje strane išta komentirati – zaključio je Vidošević.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana