Aktualno

‘VIDIMO SE 2021.’ Otkazan i dubrovački triatlon!

'VIDIMO SE 2021.' Otkazan i dubrovački triatlon!

Dubrovački triatlon ‘Earth, Sea & Fire’ još je jedan sportski događaj koji se otkazao zbog sigurnosnih razloga. Organizatori su triatlon pomaknuli na iduću godinu, a zna se i novi datum – 9. listopada 2021. Navode kako je situacija u Dubrovniku stabilna, no hrvatska je vlada uvela stroža pravila za organizirane događaje očekujući kako će na jesen doći do novog vala.

-Najvažnija je sigurnost naših sportaša, navijača i naše ekipe. Dubrovnik je odredište ovisno o letovima, a neke zrakoplovne tvrtke već otkazuju svoje jesenske operacije u Hrvatskoj i to će nam donijeti dodatni stres – naglasili su.

– Za mnoge od vas koji su planirali ovu utrku i događaj razumjet ćemo vašu reakciju, ali trebat ćemo imati vašu punu podršku i vaše razumijevanje za koje se nadamo da će stvoriti veću i bolju motivaciju za novi najavljeni datum i bolja vremena koja dolaze – ističu.

Za one koji su se već registrirali, mogu besplatno sudjelovati u triatlonu 2021. ili 2022. godine, dati registraciju za sudjelovanje drugoj osobi ili se besplatno prebaciti na drugu udaljenost ili štafetu ili pojedinačno sudjelovanje. Potrebno je javiti svoju odluku do 30. kolovoza 2020. e-poštom triathlon@earthseafire.eu.

Dear athletes and "Earth, Sea & Fire" Dubrovnik Triathlon 2020 supporters – as you might have informed many sport events…

Gepostet von EARTH, SEA & FIRE – Dubrovnik Triathlon am Dienstag, 4. August 2020

 

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist