Natrag
17.2.2019 02:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO/FOTO U Dubrovniku europska premijera Mercedesove E klase!

28.12.2015 @ 8:59 Dulist dulist IN
3;3

Podijelite:

Najprestižnija svjetska automobilska korporacija Mercedes u veljači u Dubrovnik na europsku premijeru dovodi senzacionalnu luksuznu limuzinu E klase.

– Čast nam je da će se u prva tri mjeseca 2016. godine baš u Dubrovniku održati svjetska premijera nove E klase koja će sigurno biti najbolji automobil u svijetu. Svi prodajni predstavnici Mercedesa, što je oko 15 tisuća ljudi, doći će u Dubrovnik što potvrđuje da je Daimler svrstao Dubrovnik uz bok najvećih svjetskih destinacija – potvrdio nam je Josip Stojanović iz tvrtke zastupnika Mercedesa – JOLLY AUTOline.

Inače, europska premijera ‘makinje’ proizvođača iz Stuttgarta dogodit će se tek koji dan nakon one svjetske u Detroitu. Također, osim E klase, svoju europsku premijeru u Dubrovniku imat će i SL, SLC, C i Cabrio!

Tom prilikom u Dubrovniku će kroz tri mjeseca, od veljače do travnja, boraviti više od 15000 gostiju iz više od 150 država, vezanih za automobilsku industriju. Procjenjuje se da će im za taj pothvat trebati najmanje 130 zrakoplova te nekoliko tisuća tehničara, konobara, čistačica, električara, vozača…

Foto: Mercedes Benz

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana