Natrag
17.2.2019 23:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO/FOTO: Tina Turner otpjevala “Summertime”!

22.8.2012 @ 15:09 Baldo Marunčić dulist IN
22;22

Podijelite:

Američka glazbena zvijezda Tina Turner po slijetanju u Zračnu luku Dubrovnik uputila se prema luci Gruž gdje se ukrcala na megajahtu „Lady Marina“, inače u vlasništvu Sergia Mantegazze.

– Grad je predivan! – kazala je vidno raspoložena Tina, koja je s jahte pozdravila naše fotografe, te prigodno otpjevala „Summertime“.

Iako joj je rođendan tek za mjesec dana, domaćini na jahti obasuli su Tinu mnoštvom darova, od boce vina Chateau Leoville Poyferre Saint Julien, zlatnog mikrofona, 'minjak' u njenom omiljenom leopard uzorku, naočala u bojama američke zastave, torbica…

Inače, „Lady Marina“, 64 metra duga megajahta ukupne tonaže 1279 tona, plovi pod zastavom Kajmanskih otoka, a izgrađena je 1999. godine u nizozemskom Aalsmeeru. Unutrašnjost broda osmislio je svjetski priznati dizajner interijera Donald Starkey, jahta postiže maksimalnu brzinu od 16 čvorova, a može ugostiti 12 gostiju u šest kabina, uz 14 članova posade.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana