Natrag
18.2.2019 18:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO/FOTO NIJE REPER ALI JE ‘EL BAHATTEE’ Veži BMW-a gdje ti Andro kaže

18.12.2015 @ 11:22 Nikša Miletić Grad
5;5

Podijelite:

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić nikako ne može shvatiti jedan od najosnovnijh postulata vodstva – voditi primjerom.

Naime, nakon što promet u Gradu nastavlja ‘rješavati’ metodom pokušaja i pogreške pa tako svako jutro na ulazima u Dubrovnik imamo kaos na cesti jer netko voli gledati sobove u Gružu s jedne strane, a očito ne znaju kako izračunati semafor s druge, naš gradonačelnik još je jednom ‘pokazao’ kako treba parkirati.
Naš fotograf Zvonimir Pandža ga je tako snimio u Vukovarskoj ulici gdje je svoj prešni posao odlučio riješiti na način da ga je službeni gradski BMW dovezao ispred zgrade DTS-a, a potom ga u voznoj traci s upaljena sva četiri žmigavca čekao punih 15 minuta!
Gradonačelnik očito nije ovom prilikom htio koristiti javni gradski prijevoz koji tako srdačno zaziva, naročito u posljednje vrijeme, a vjerojatno je i zaključio kako nije primjereno jednom gradonačelniku šetati od bilo kojeg od parkinga do željene destinacije.
Inače, upravo je odlukom Grada broj parkinga na tom predjelu smanjen, a uvedena je i tzv. Poslovna zona u kojoj je ograničeno parkiranje i zadržavanje.
Valja napomenuti i kako je od 1. siječnja promet u mirovanju reguliraju isključivo prometni redari koji su naravno zaposlenici Grada Dubrovnika, odnosno njihov šef je Andro Vlahušić.
Inače, valja podsjetiti kako je ovakvo nekažnjeno šerifsko parkiranje česta praksa dubrovačkog gradonačelnika, a jedan od najgorih primjera bio je prošle zime kada je svoj automobil parkirao nasred Pila sat i pol vremena. Koliko Dubrovčana bi moglo napraviti istu stvar, a da ih to ne košta tisuću kuna?

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana