Natrag
26.3.2019 01:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO/FOTO Na Lokrumu otvoren Centar za posjetitelje sa željeznim prijestoljem

1.8.2015 @ 12:07 Baldo Marunčić Grad
27;27

Podijelite:

Centar za posjetitelje s tematskom izložbom serijala ‘Igra prijestolja’ otvoren je u subotu ujutro u Benediktinskom samostanu na otoku Lokrumu.

– Centar će nam omogućiti jedan sadržaj više. Imat ćemo rast prihoda, a sezonu ćemo širiti na predsezonu posezonu. Tako Lokrum neće biti tek mjesto za kupanje. Ovi sadržaji su tek početak onog što namjeravamo kroz iduće četiri godine raditi u ovom samostanu – kazao je tom prilikom ravnatelj JU Rezervat Lokrum Mario Tevšić, koji se između ostalih zahvalio i ‘inicijatoru projekta’, gradonačelniku Vlahušiću.

– Lokrum je i ovim sadržajem pokazao da može biti živi dio Grada. Dubrovnik krasi kreativnost ljudi koji ga stvaraju. Kao što je veliki Tesla rekao: Ne žalim one koji kradu moje ideje, žalim što nemaju svoje – rekao je gradonačelnik Vlahušić.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana