Natrag
18.2.2019 19:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO/FOTO Jelena Rozga zapalila Revelin

3.3.2013 @ 9:23 Dulist dulist IN
25;25

Podijelite:

Popularna splitska pjevačica Jelena Rozga održala je još jedan uspješan koncert u subotu navečer u Culture Clubu Revelin.

Na samom početku nastupa kazala je kako voli Dubrovnik te kako se zaželila dubrovačke publike, koja je i na ovaj njen koncert došla u velikom broju.

-Prošla je skoro godina dana otkako nisam bila s vama, nedostajali ste mi jako – kazala je Rozga i započela svoj koncert s pjesmom bižuterija i dubrovačku publiku osvojila ‘na prvu’. Potom su uslijedile mnoge njene uspješnice, ali i pjesma iz razdoblja djelovanja u grupi Magazin, a sve je to prihvaćala dubrovačka publika i zdušno pjevala s Jelenom.

Povukla se Rozga proteklih mjeseci u studio radi snimanja nove pjesme, a koreografiju će joj raditi Tamara Despot, poznata plesačica iz HRT-ovog showa “Ples sa zvijezdama”.

– Danima ne spavam radi nove pjesme, čak joj se obraćam na Vi i ona je nešto sasvim drukčije od dosadašnjih pjesama – rekla je tom prigodom Rozga, a ovim nastupom samo je potvrdila da pripada vrhu hrvatske estrade.

http://www.youtube.com/watch?v=FIJ3sP6Jvcw&feature=youtu.be

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana