DuList IN

VIDEO/FOTO Jelena Rozga zapalila Revelin

Popularna splitska pjevačica Jelena Rozga održala je još jedan uspješan koncert u subotu navečer u Culture Clubu Revelin.

Na samom početku nastupa kazala je kako voli Dubrovnik te kako se zaželila dubrovačke publike, koja je i na ovaj njen koncert došla u velikom broju.

-Prošla je skoro godina dana otkako nisam bila s vama, nedostajali ste mi jako – kazala je Rozga i započela svoj koncert s pjesmom bižuterija i dubrovačku publiku osvojila ‘na prvu’. Potom su uslijedile mnoge njene uspješnice, ali i pjesma iz razdoblja djelovanja u grupi Magazin, a sve je to prihvaćala dubrovačka publika i zdušno pjevala s Jelenom.

Povukla se Rozga proteklih mjeseci u studio radi snimanja nove pjesme, a koreografiju će joj raditi Tamara Despot, poznata plesačica iz HRT-ovog showa “Ples sa zvijezdama”.

– Danima ne spavam radi nove pjesme, čak joj se obraćam na Vi i ona je nešto sasvim drukčije od dosadašnjih pjesama – rekla je tom prigodom Rozga, a ovim nastupom samo je potvrdila da pripada vrhu hrvatske estrade.

http://www.youtube.com/watch?v=FIJ3sP6Jvcw&feature=youtu.be

Pročitajte još

Darija Mikulandra u nesvakidašnjoj kreaciji poznate dizajnerice

Dulist

PREMIJERA Priča o Orlandu kroz plesne pokrete Conviva oduševila i velike i male

Dulist.hr

VEČER KOMEDIJE NA KAMPUSU Nasmijte se do suza sa Željkom Pervanom

Dulist