DuList IN

VIDEO/FOTO AnaMarija Studio proslavio prvi rođendan!

VIDEO/FOTO AnaMarija Studio proslavio prvi rođendan!

 

AnaMarija Studio, smješten na prvom katu Atlant centra, proslavio je danas svoj prvi rođendan!

Podsjetimo, vlasnica AnaMarija Studija je Ana Marija Milićević, koja se, osim zavidnog iskustva, može pohvaliti svojim profesionalnim timom suradnica, koje s ljubavlju i smiješkom rade svoj posao.

Anamarija Studio pravo je mjesto za sve one koji su u potrazi za novom frizurom, stručnim savjetom o trendovima, trajnim lakom i šminkom, a u studio možete doći čak i u pola sata pauze za vrijeme posla!

Provjereno dobre usluge čine: šišanje, dubinsko hranjenje kose, opuštajuća masaža, odlično feniranje, sve vrste pramenova, bojanje kose tehnikom ombre, sombre i balayage, te izrada svečanih frizura i pletenica. Osobita pažnja posvećuje se muškom šišanju, njezi kose i masaži tjemena za opuštanje i bolju cirkulaciju vlasišta. Ana Marija i njene cure rade isključivo s proizvodima Keune bilo da se radi o bojanju, njegovanju ili oblikovanju kose.

No, Anamarija nije samo frizerski salon. Pored frizure, nudi usluge trajnog lakiranja noktiju na rukama i nogama kao i pedikure. Raspolaže s širokom paletom trendy boja s dva poznata branda: Gelish i CND Shellac.

Kako bi potpuno zaokružili priču, za kraj je potrebno odraditi i šminkanje, a to najbolje zna profesionalna vizažistica Ivana donoseći poznati brand Mac sa svjetskih modnih pista direktno u AnaMarija studio!

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist