DuList IN

VIDEO Tko je ‘Čovjek u crnom’ koji proganja Doris iz ‘Silentea’?

VIDEO Tko je 'Čovjek u crnom' koji proganja Doris iz 'Silentea'?

Zanimljivu objavu članovi grupe Silente podijelili su na svojoj facebook stranici. U kratkom videu dubrovački glumac Romano Nikolić, na šok i iznenađenje svih prolaznika, proganja pjevačicu Doris Kosović ulicama povijesne jezgre Grada.

Radi se naravno o izvatku sa snimanja posljednjeg spota za pjesmu ‘Malo magle, malo mjesečine’. Novi spot za naslovnu pjesmu dubrovačke grupe Silente u ponedjeljak je premijerno objavljen na njihovom youtube kanalu i web stranici Indexa.

Video spot je sniman u Dubrovniku u Kazalištu Marina Držića i u prostorijama Udruge mladih Orlando. Redatelj spota je Miran Brautović iz Palm Productions, a osim članova benda u spotu se pojavljuje i poznati dubrovački kazališni glumac Romano Nikolić. On je utjelovio jezivog ‘fantoma iz opere’ koji u videouratku promatra i proganja bend.

Novi album Silentea ‘Malo magle, malo mjesečine’ objavljen je 5. lipnja 2018., a pred grupom je povratnički koncert u zagrebačkom Domu spotova, koji je zbog promjena u rasporedu Doma sportova prebačen na 17. studenog.

Podsjetimo, Silente se na široj glazbenoj sceni pojavljuje 2013. godine s prvim singlom ‘Terca na tišinu’ i albumom ‘Lovac na čudesa’. Dvije godine kasnije objavljuju album ‘Neće rijeka zrakom teći’, a u 2018. najavljuju povratak koncertnim aktivnostima i izdaju svoj treći studijski album naziva ‘Malo magle, malo mjesečine’.

 

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist