Natrag
17.2.2019 23:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO: Španja Samsungov paraolimpijski bloger

26.8.2012 @ 18:54 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Hrvatski plivač paraolimpijac, Dubrovčanin Mihovil Španja broji posljednje dane do početka Paraolimpijskih igara u Londonu i to bloganjem za službenu stranicu Paraolimpijskih igara.

Španjin vedar duh i zdrav odnos prema športu prepoznali su i u Samsungu, službenom partneru Igara, koji ga je angažirao kao jednog od video-blogera na predstojećim Igrama.

Španja je već snimio četiri video-bloga, pa tako gledatelji mogu saznati koja su Mihovilova očekivanja od Igara, koliko mu je u pripremi pred natjecanje bitna kvalitetna prehrana, ali i doznati zašto je Dražen Petrović Španjin životni uzor.

Također, u danas objavljenom video-blogu Mihovil se druži sa svojim kolegama iz hrvatske plivačke reprezentacije, Kristijanom Vincetićem i Matijom Grebenićem koji su se upustili u igru simulacije golfa.

Inače, Mihovila Španju prva natjecanja u Londonu očekuju u četvrtak, 30. kolovoza, kada će plivati u kategoriji 100 metara leđno.


 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana