DuList IN

VIDEO/PRODUKCIJA HARRY POTTERA ‘Čarobnjaci’ Plesnog studija 3v očarali Gospino polje

Plesni studio 3v oduševio je ove nedjelje navečer velikom produkcijom u sklopu koje su s preko 200 plesača dubrovačku publiku uveli u rasplesani svijet magije i čarobnjaštva najpoznatijeg mladog čarobnjaka Harryja Pottera. Harry Potter, dječak koji je preživio, otkrio je tako pred gledateljima istinu o sebi i svim tajnama koje svijet čarobnjaštva skriva.

Ova produkcija rezultat je cijelogodišnjeg rada brojnih i talentiranih plesača i plesačica Plesnog studija 3v, a o njezinom uspjehu govore i lica ponosnih i oduševljenih roditelja nakon što su vidjeli što su njihova talentirana djeca pripremila.

Podsjetimo, Plesni studio 3v dolazi od latinskog izraza ‘Valeo, Valui, Valiturus’ što znači ‘Be strong, Have power, Be well’. Osnovan je kao udruga koja se bazira na promicanju plesnih disciplina u Dubrovniku, podizanju kvalitete života te promicanju tjelesne aktivnosti. PS 3v postoji deset godina pod vodstvom Viktorije Miletić i okuplja velik broj djece i mladih. Obrađuje široku lepezu stilova poput hip hop, modern & contemporary, lyrical jazz, street jazz, breakdance, MTV style i dr. Uz mnogobrojne nastupe i humanitarne manifestacije, plesači sudjeluju i na raznim natjecanjima na kojima ostvaruju značajne rezultate.U posljednje tri godine sudjelovali su na natjecanjima u Hrvatskoj, Mađarskoj, Italiji, Češkoj, BiH, a sa svakog od njih vratili su se s izvrsnim rezultatima; preko 30 osvojenih prvih mjesta u kategorijama jazz, open, modern, lyrical, breakdance, hip hop i urban.

Što su sve izveli ‘mali čarobnjaci’ Plesnog studija 3v pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

ZAVRŠNICA GOOD FOOD-a Tko je sve bio na gala večeri?

Dulist.hr

BABLJE LJETO Bliži se kraj listopada, a Banje vrve kupačima

Dulist

VIDEO/ZA SVAKOG PONEŠTO 140 metara duga ‘Dubrovačka trpeza’ prepuna delicija

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija