Sport

VIDEO POZIV ‘SVI ZA JUGA!’ Ususret utakmici s Barcelonetom

VIDEO POZIV 'SVI ZA JUGA!' Ususret utakmici s Barcelonetom

Osjeća se atmosfera velike utakmice. Gruž jednostavno dobije dodatni impuls energije uoči susreta kakav slijedi u subotu protiv Barcelonete.

Netko bi mogao promisliti da su se Jugaši navikli na velike susrete, pa da im nije stalo. Teško bi se prevario. Stalo im je. Itekako su svjesni da posljednje tri utakmice nisu igrali dobro i da im o rezultatu s Barcelonetom ovisi sezona u Ligi prvaka.

Pavo Marković igra sve bolje, a posebno nam je drago uz rub bazena vidjeti Andra Bušlju, iako još uvijek nije sto posto sigurno da će igrati.
– Španjolci su pokazali što i koliko mogu. Dakle, čeka nas jako važna utakmica protiv nezgodnog protivnika u isto tako nezgodnom trenutku jer prema viđenom u posljednje tri jače utakmice nismo odigrali dobro. Ali eto nam prilike da se pobjedom vratimo u pravi ritam i da se lansiramo prema kraju sezone. Moramo udružit snage, odigrati kolektivno i dati sve od sebe da utakmicu u subotu dobijemo. Značilo bi nam dosta za samopouzdanje. Ako izgubimo bodove u subotu opraštamo se od Lige prvaka. Sve sam rekao tom rečenicom – kazao je Pavo Marković, igrač čiju formu trener Đuho u posljednje vrijeme hvali.

Jug u obrani s Androm Bušljom i bez njega jednostavno nije ista momčad. Njegova ozljeda ramena sve brine, a najviše njega samoga. No, početak tjedna donio je bolje vijesti, iako nisu pozitivne do kraja.

– Ide na bolje, ali još uvijek nije sasvim dobro. Nadam se da ću do subote biti spreman za utakmicu jer još uvijek nisam pod punim opterećenjem. Morat ćemo vidjeti kako se rame ponaša s loptom u ruci, ali za sada me veseli činjenica da me ne boli dok plivam, što je veliki pomak. Barceloneta? Nema puno priče, moramo dobiti. Sve je u našim rukama i ako želimo na Final 6 moramo dobiti. Svjesni smo da ne igramo baš najbolje, iako se iskreno želimo odužiti publici za sve ono što nam kroz ovu godinu pružaju. Pozivam ih da nas podrže i u subotu, jer s njima ćemo puno prije isplivati iz krize, a to nam je sada najpotrebnije – rekao je Bušlje.
Ogled u subotu počinje u 16 sati. Sude Grk Stavridis i Talijan Bianchi, dok je delegat Slovak Stefan Botlik. Utakmicu možete pratiti i na drugom programu HRT-a, te na www.jug.hr. Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u u uredima Juga, te caffe baru PRIMO i Fortuna, te sat vremena prije početka utakmice na blagajni na bazenu. Vlasnici građanskog pokaza JP Libertas kartu mogu kupiti po cijeni od 10 kuna.

 

Tekst: Jug.hr

)

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist