DuList IN

VIDEO POZDRAV Asian Dub Foundation i Mario Biondi pozivaju na Orsulu!

VIDEO POZDRAV Asian Dub Foundation i Mario Biondi pozivaju na Orsulu!

Za nešto više od tjedan dana, točnije 28. srpnja, na kamenje Parka Orsule po prvi puta zakoračit će britanska senzacija – Asian Dub Foundation, a samo 7 dana nakon njih (4. kolovoza) dolazi karizmatični Talijan – Mario Biondi. Ususret njihovom prvom posjetu Dubrovniku, uputili su VIDEO pozdrave kojima najavljuju svoj dolazak na Park Orsulu povodom prvog Croatia Music Adventuresa!

Pogledajte video pozdrave:

CROATIA MUSIC ADVENTURES je glazbeno – scenski projekt čiji je cilj promocija Hrvatske, spajanjem izuzetnih hrvatskih lokacija i stranih glazbenih zvijezda. To razlikuje ovaj neobični projekt od masovnih festivala ili koncerata na hrvatskoj obali ili kontinentu. Osim izvrne podrške lokalnih medija, projekt su podržali i mnogi britanski mediji, poput popularnog glazbenog portala Music News, Concrete (najveći tjedni newsletter za glazbene evente u Londonu)  te glazbenog portala Audio Revolution.

Prije tjedan dana, Asian Dub Foundation izbacili su novi album „More signal and more noise“ koji će promovirati upravo u Dubrovniku. Bit će to njihov prvi nastup ikada na samom jugu Hrvatske! Bend danas čine Steve Savale, Dr Das, Akatava, Ghetto Priest, Nathan Flutebox Lee i Rocky Singh. Njihov zvuk je kombinacija jungle ritmova, duba, punk rock gitara, sitra i tradicionalnih indijskih melodija, a na Park Orsulu donijet će duh buntovnog, ali kozmopolitskog britanskog miljea. Kao predgrupa britanskoj senzaciji, nastupit će najpopularniji ženski MC-a u regiji – SASSJA.

Mario Biondi široj hrvatskoj javnosti postao je poznatiji prije više od pola godine kada je svojim toplim glasom i fantastičnim interpretacijama soul, R&B i blues glazbe te pjesmama s hvaljenog albuma “Sun”oduševio publiku u zagrebačkoj dvorani Lisinski. Njegov fantastični i baršunasti bas poznat je diljem svijeta, a u Italiji trenutno promovira svoj posljednji album „Beyond“ (Sony Music / Menart). Zamjetnu karijeru postigao je u Japanu dok u svojoj karijeri bilježi i izvrstan nastup u Londonskom Royal Albert Hallu gdje je nastupao s grupom Incognito. Trenutno je aktualan njegov najnoviji singla albuma „Beyond“ – „Love is a Temple“. Na Park Orsulu, 4. kolovoza donijet će romantične balade koje su ga i proslavile, ali i malo brži tempo za plesni podij. Kao predgrupa talijanskom Barryju Whiteu kako ga mnogi zovu, nastupit će grupa Soul Shadows koju čine vrhunski soul, funk glazbenici ove regije.

Informacije o ulaznicama:
Ulaznica za Asian Dub Foundation možete kupiti online putem www.ulaznice.hr i www.eventim.hr te na svim prodajnim mjestima oba sustava. Cijena ulaznice je 240 kn u pretprodaji i 270 kn na dan.
Ulaznice za koncert Marija Biondija možete kupiti putem www.ulaznice.hr i www.eventim.hr te na svim prodajnim mjestima oba sustava. Pretprodajna cijena iznosi 300 kn dok će na dan koncerta, ukoliko preostane ulaznica, iznositi 350,00 kn.
U slučaju vrlo nepovoljnih vremenskih uvjeta, koncerti će biti prebačeni u športsku dvoranu Gospino polje zbog zahtjevnosti produkcije. Organizator zadržava pravo izmjene lokacije i ulaznice nije moguće vratiti. Informaciju o premještanju koncerta izvršit će putem medija i putem svojih kanala informiranja ( web, facebook, mailing lista ).
Sve informacije o ulaznicama i samom projektu možete pronaći na www.croatiamusicadventures.com ili na facebook stranici Croatia Music Adventuresa.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist