Natrag
19.2.2019 22:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO Poslušajte Silente na drugačiji način!

12.6.2013 @ 17:12 Mia Njavro dulist IN

Podijelite:

Dubrovački bend Silente ima sve više i više obožavatelja, a neki od njih su u istoj 'branši'. Naime, vokalni sastav AK Crescendo iz Zadra odlučio je na svoj način obraditi hit 'Terca na tišinu'!

Pjesma 'Terca na tišinu' trenutno ima gotovo 239 tisuća pogleda na Youtube-u, a njihov drugi video uradak 'Još jednom' već je 'uhvatio' preko 55 tisuća pogleda.

Inače, Silente nastupa u petak navečer, 14. lipnja, na Stradunu, a u sklopu programa Završnog programa mladih 'Gotovo je, gotovo!', koji je posvećen kraju školske godine. Silente je svoju karijeru započeo upravo na Forumu mladih.

Program ovog Foruma je dio plesnih točaka i nastupa kantautora i mladih bandova, koje smo imali priliku vidjeti u cijelogodišnjem programu foruma.

'Silenteovci' na svom Facebook profiilu napominju i kako neće nastupiti na ovogodišnjoj Puntiželi zbog nemogućnosti sudjelovanja članova benda.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana