Natrag
23.2.2019 12:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO: Pogledajte novi spot Atlantide!

25.8.2012 @ 11:15 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

Početkom ljeta žestoki dubrovački rock bend Atlantida predstavio je svoj drugi singl “Dodir u bojama”, a sinoć je na CMC televiziji premijerno prikazan i spot.

Glazbu za pjesmu “Dodir u bojama” potpisuju Alan Lasić i Mario Tomašić, tekst Mario Tomašić, a aranžman Lesique. Režiju spota potpisuje Marija Laptalo, snimatelji su Zlatko Tomić, Mario Miljak i Dominik Miljak koji još potpisuje montažu i efekte. Asistent snimatelja je Maro Kordić, za fotografiju je zadužen Vedran Levi, a mlada glumica je Barbara Horvat.

Dubrovački bend Atlantida javnosti se predstavio singlom “Lutam pod oblacima” na kojem surađuju s dubrovačkim šansonjerom Ibricom Jusićem. Atlantida djeluje od 1990. godine, a naslonjena je na čvrsti ritam i melodična pjevanja. Prvi studijski album “Eyes of reallity” objavljuju 1994. godine, a u drugoj fazi rada, koristeći etno kao nadopunu svojih uradaka, sredinom 1999. predstavljaju EP “Sami u Kamenu”.

Iako su 2000. godine prestali s aktivnom svirkom, bend se ponovno okuplja 2010. godine. Atlantida je trenutno u studiju i završava snimanje materijala za nadolazeći album.

Bend djeluje u sastavu: Davor Erceg – vokal, Niko Novaković – gitara, Alan Lasić – bas i Mario Tomašić – bubnjevi.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana