Natrag
23.3.2019 10:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO Ovako zvuči dubrovačka kolenda u afričkom ‘Malom domu’

31.12.2018 @ 16:45 Dulist dulist IN

Podijelite:

Danas se dubrovačka kolenda nije pjevala samo na Stradunu, već i u afričkom ‘Malom domu’ kojeg vodi fra Miro Babić, a videom su svoju radost podijelili i sa svima nama.

-Na Staru godinu su se kod nas u Malom domu zatekla tri gospara Đivo, Maro i Vuka, pa su nam otpjevali tradicionalnu dubrovačku kolendu. Našim kolendarima, štićenicima, mamama, dobročiniteljima, prijateljima, kumovima i svim ljudima dobre volje od srca želimo: na dobro vam Staro ljeto dođe! Bog vam dava sa svih strana!!! Posebno hvala firmi Emporium i gospodinu Nikolaju Pečniku koji su nas sve obukli♥️ – poručili su iz Malog doma.

A, kako su štićenici reagirali na dubrovačku kolendu, pogledajte u videu u nastavku.

Na Staru godinu su se kod nas u Malom domu zatekla tri gospara Đivo, Maro i Vuka, pa su nam otpjevali tradicionalnu dubrovačku kolendu. Našim kolendarima, štićenicima, mamama, dobročiniteljima, prijateljima, kumovima i svim ljudima dobre volje od srca želimo: na dobro vam Staro ljeto dođe! Bog vam dava sa svih strana!!! Posebno hvala firmi Emporium i gospodinu Nikolaju Pečniku koji su nas sve obukli♥️

Gepostet von Mali dom am Montag, 31. Dezember 2018

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana