DuList IN

VIDEO Novi spot u svim mogućim uvjetima!

VIDEO Novi spot u svim mogućim uvjetima!

Embassy 516 snimili su novi spot , za treću pjesmu s albuma prvijenca  „Surveillance Of The Environment“. Riječ je o skladbi „Post – Hoc“ koja je nedavno također snimljena uživo u novom aranžmanu, prilikom live studio sessiona koji je band održao 12. siječnja u dubrovačkoj Art Radionici Lazareti.

Video je ostvaren od strane samih članova banda u produkcijskoj suradnji s Marom Bošnjakom, a u vizualnoj ideji je doprinjela Barbara Gjurović. Cjelokupan materijal je zabilježen na lokaciji u zaboravljenim i tragično razrušenim Kuparima, a band je po prvi puta pristupio snimanju bez prethodno razrađenog scenarija.

Produkciju video spota je odradio klavijaturist banda, Marjan Žitnik, a cjelokupan projekt je napravljen u skromnim uvjetima i s zajedničkim dosjetkama od strane svih članova. Korištena su zanimljiva vizualna riješenja prilikom snimanja i montaže, a posebno su dojmljive scene u kojima dominira „slow motion“, te suprotne tehnike za ubrzavanje slike.

Zanimljivosti vezane uz spot su činjenica kako je snimanje spota započelo u 9 ujutro, a završilo već 12 sati nakon toga, u 21 sat je naime video objavljen na službenom YouTube kanalu, a osim brzine snimanja, bendu su pomogli, ili odnemogli, nevjerojatni vremenski uvjeti unutar par sati snimanja, odnosno naizmjenično sunce, kiša i snijeg.

Embassy 516 u ovom trenutku su Tomislav Kličan, Ivica Glunčić, Nikša Sentić, Božo Prlenda, Marjan Žitnik i Žarko Dragojević.

http://youtu.be/_CY-sJXI7lQ

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist