DuList IN

VIDEO Novi spot u svim mogućim uvjetima!

Embassy 516 snimili su novi spot , za treću pjesmu s albuma prvijenca  „Surveillance Of The Environment“. Riječ je o skladbi „Post – Hoc“ koja je nedavno također snimljena uživo u novom aranžmanu, prilikom live studio sessiona koji je band održao 12. siječnja u dubrovačkoj Art Radionici Lazareti.

Video je ostvaren od strane samih članova banda u produkcijskoj suradnji s Marom Bošnjakom, a u vizualnoj ideji je doprinjela Barbara Gjurović. Cjelokupan materijal je zabilježen na lokaciji u zaboravljenim i tragično razrušenim Kuparima, a band je po prvi puta pristupio snimanju bez prethodno razrađenog scenarija.

Produkciju video spota je odradio klavijaturist banda, Marjan Žitnik, a cjelokupan projekt je napravljen u skromnim uvjetima i s zajedničkim dosjetkama od strane svih članova. Korištena su zanimljiva vizualna riješenja prilikom snimanja i montaže, a posebno su dojmljive scene u kojima dominira „slow motion“, te suprotne tehnike za ubrzavanje slike.

Zanimljivosti vezane uz spot su činjenica kako je snimanje spota započelo u 9 ujutro, a završilo već 12 sati nakon toga, u 21 sat je naime video objavljen na službenom YouTube kanalu, a osim brzine snimanja, bendu su pomogli, ili odnemogli, nevjerojatni vremenski uvjeti unutar par sati snimanja, odnosno naizmjenično sunce, kiša i snijeg.

Embassy 516 u ovom trenutku su Tomislav Kličan, Ivica Glunčić, Nikša Sentić, Božo Prlenda, Marjan Žitnik i Žarko Dragojević.

http://youtu.be/_CY-sJXI7lQ

Pročitajte još

‘AMOR U KNJIŽNICI’ Napišite najljepšu ljubavnu pjesmu!

Dulist

Adriana Đurđević i Andrea Zvono kreirale zajedničku kolekciju

Dulist

VICKO DRAGOJEVIĆ Tko na nagradama gradi budućnost, taj je neće ugledati

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija