DuList IN

VIDEO / NOVI SINGL Poslušajte ‘Hvala ti za nas’ Bojana Jambrošića

Nakon ljetnog uspjeha s pjesmom ‘Dopusti’, pjevač impresivnih vokalnih sposobnosti i šarma, Bojan Jambrošić ovih je tjedana u radijskom eteru prisutan s novim singlom ‘Hvala ti za nas’!

– Pjesma ‘Hvala ti za nas’ za mene je jako posebna i emotivna jer sam je dobio kao poklon za svoj 30. rodjendan od svojih najbližih prijatelja i obitelji, pa smo uz ideju i režiju Roberta Boškovića i Tine Kadoić ovim spotom htjeli staviti pjesmu u prvi plan i dočarati paletu iskrenih emocija. Kadrovima snimanim u Gradskom kazalištu Žar ptica moj je zadatak bio izrazom lica dočarati osjećaje i emocije, a zahvaljujući iznimno talentiranoj plesačici Niki Lilek, te iste emocije pretočili smo u ples i boje. Ovim putem zahvalio bih Tini Kadoić i Robertu Boškoviću koji su zaslužni za ostvarenje ovog spota, kao i Blaženki Morić na frizuri i Nikolini Poropat za jedinstven styling, te naravno, gradskom kazalištu Žar ptica što su nam ustupili prostor. Na kraju bih samo naznačio da ovaj spot najiskrenije pokazuje mene i moje trenutne osjećaje kao i zahvalu na mojim prijateljima i najbližima – povodom videospota izjavio je Bojan Jambrošić.

Za glazbeni zaokret u dosadašnjoj Bojanovoj glazbenoj karijeri zasigurno je zaslužan njegov novi suradnik i producent Srđan Sekulović – Skansi koji autorski potpisuje pjesmu, dok se kao koautor glazbe pojavljuje Filip Fantoni.

Novim singlom ‘Hvala ti za nas’ Bojan nastavlja osvajati radijski eter modernom pop produkcijom koju definitivno možemo očekivati i u nadolazećim glazbenim materijalima.

Pročitajte još

MLADI PISAC MARIO HULJEV Privlače me fenomeni vidovitosti, telepatije i psihokineze

Hrvoje Curić

U svibanjskom điru gradom uhvatili smo i rijetke kupače

Dulist.hr

Konavsko vino, led i tovar hit među turistima

Dulist.hr