DuList INUrednički izbor

VIDEO/’NAVEČER SE SRCA LOME’ Poslušajte novi singl Silentea

VIDEO/'NAVEČER SE SRCA LOME' Poslušajte novi singl Silentea

Dubrovački bend Silente novim singlom i videospotom ‘Navečer se srca lome’ najavljuju četvrti studijski album.

Članovi benda proveli su posljednjih šest mjeseci u pripremi i snimanju novog materijala, a ovim singlom Silente otvara sljedeće poglavlje svog rada. Za potrebe snimanja uživo bend je ozvučio dvoranu dubrovačkog kluba Revelin te uz snimateljsko vodstvo Filipa Vidovića snimio pjesmu koju autorski potpisuje Sanin Karamehmedović, a kompozicijski i aranžerski Tibor Karamehmedović.

-Žao nam je što ste toliko dugo čekali na naše nove pjesme, ali potrebno je vremena da se stvari poslože kako treba. Uložili smo puno truda u ovu pjesmu i ponosni smo na sav materijal koji ćemo vam predstaviti u sljedećih nekoliko mjeseci. Nadamo se da ćete iz ove pjesme izvući barem djelić logike potrebne da vas uvjeri da u životu treba ići samo naprijed, samo pravo. Ne gledajte u život kroz retrovizor i nemojte se bojati. Ne tražite sigurnost u maglovitim stvarima kao što je ljubav, kao što je sreća. Riskirajte dok je tu. Jer kao što Doris pjeva – ljubav će daleko biti od nekog objašnjenja za koje da se uhvatiti – poručuju čudni ili čudesni Doris, Tibor, Sančo, Ivuša i Ivana.

Miks i master radio je Domagoj Perišić, a video spot režirao je Miran Brautović iz Palm Produkcije. Spot je sniman u Varaždinu uoči povratničke turneje i velikog Silente koncerta na Špancirfestu 2019.

Pročitajte još

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist