Natrag
24.4.2019 05:00

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO: Najavljen Shakespeare Festival

22.1.2012 @ 13:53 Andrea Falkoni Račić Kultura

Podijelite:

Najavni video novog kulturnog projekta Dubrovnik Shakespeare Festivala prikazan je u večernjim satima subote u Dvorani Visia.

Riječ je, podsjetimo, o festivalu koji će se u Dubrovniku održati od 30. travnja do 06. svibnja.

U suradnji s Kinematografima Dubrovnik, promotivni video Festivala prikazan je tijekom pauze izravnog prijenosa premijere opere Začarani otok iz Metropolitan opere.

Kako se navodi u priopćenju za medije prikazivanjem promotivnog filma predstavljen je vizualni identitet i preliminarni program Festivala. U svojoj debitantskoj godini Dubrovnik Shakespeare Festival donosi uzbudljive izvedbe priznatih domaćih i međunarodnih umjetnika, kao i obrazovni program za domaće i gostujuće učenike. Program Festivala sadrži 3 dramske izvedbe i jednu rock operu.

Promotivni film Dubrovnik Shakespeare Festivala može se pogledati na http://www.youtube.com/watch?v=HhZGjSOpYLI na hrvatskom jeziku te na engleskom na http://www.youtube.com/watch?v=2M7Kx4TgQ84.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana