DuList IN

VIDEO/MODNI SPEKTAKL U GALERIJI Ovo su finalistice ‘Lica godine’

VIDEO/MODNI SPEKTAKL U GALERIJI Ovo su finalistice 'Lica godine'

Laura Lendić iz Dubrovnika, Mia Kitarović iz Šibenika, Daria Hajdukov iz Tuzle, Žanin Pavlović iz Žepča i Nikolina Gutar iz Pala pet je finalistica ovogodišnjeg kulturno-modne umjetničke manifestacije  ‘Lice godine’ koja je ove subote navečer održana u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik. U sklopu ovog modnog događanja te predstavljanja ženskih i muških modela, sudjelovali su i dizajneri sa svojim kreacijama. Oni koji su se posebno istaknuli svojim kreacijama na taraci Umjetničke galerije su Marko Mitanovski čije kreacije nosi i Lady Gaga, zatim Ana Kujundžić, Jadranka Šegota i Alma Zolota. Osim ovih poznatih brandova, djevojke su nosile i šešire poznatog dubrovačkog branda Ronchi.

U umjetničkom programu nastupila je poznata dubrovačka glazbenica Ines Tričković koja je ostvarila uspješnu međunarodnu karijeru te balerine Umjetničke škole Luke Skorčevića i glazbenici Duo Libertas.

Inače, Lice Godine – The Look of The Year Fashion Award je izravna linija između onih koji stvaraju modu i umjetnost te onih koji je promoviraju i onih koji je nose kao profesiju. Nositelj licence ovog projekta za cijelu regiju i organizator događaja je Dubrovčanin Marko Kriste. Također, ova je nagrada zajednička poveznica Cindy Crawford, Vanesse Incontrade, Nine Morić, Ines Sastre, Natashe Stefanenko, Gisele Bundchen, Linde Evangeliste jer su one svoju karijeru započele upravo zahvaljujući ovoj manifestaciji kojoj je glavno sjedište inače u Milanu.

Lice Godine osnovano je 1983. godine te je ubrzo postalo međunarodno natjecanje koje svake godine diktira standarde stila, ljepote i osobnosti budućih vrhunskih modela u svijetu. Izbor finalista LICE GODINE – The Look of the Year započinje castingom širom svijeta, gdje se oko 350.000 djevojaka u dobi od 16 do 22 godine bore za sudjelovanje u ovome projektu. Iz cijeloga svijeta izabrano je 50 kandidata koji dalje sudjeluju na međunarodnom finalu.

Atmosferu s ovog modnog spektakla pogledajte u fotogaleriji i videu našeg Zvonimira Pandže.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist