Sport

VIDEO: Moćni Malik protivnik Kristijanu Peraku

VIDEO: Moćni Malik protivnik Kristijanu Peraku

Dubrovački MMA borac Kristijan Perak na Noći gladijatora 21. prosinca borit će se za pojas prvaka u poluteškoj kategoriji novo osnovane organizacije „House of Gladiators“ protiv francuskog dvometraša i M-1 borca Merada Malika.

 Merad Malik, kojem će ovo biti 21 borba u karijeri, dosad je ostvario 11 pobijeda i 9 poraza, a poznat je po svom prepoznatljivom potezu, tzv. „Kimura lock“.

– Kristijana očekuje iznimno težak meć u Noći Gladijatora 7, ali vjerujemo uz pripreme koje su u tijeku u Gladijator Teamu, Kristijan će napraviti sve da pojas prvaka ostane u Dubrovniku i nastavi svoj nepobjedivi niz – stoji na internetskoj stranici UFC Gladijatora.

Podsjetimo, sedmo izdanje borilačkog spektakla Noć Gladijatora održat će se u petak, 21. prosinca u Sportskoj dvorani u Gospinom polju, a kao borba večeri najavljen je okršaj Dubrovčanina Ante Delije i bivšeg prvaka UFC-a Ricca Rodrigueza.

Bit će to prvi put da u Hrvatskoj nastupa jedan UFC prvak s karijerom dugom gotovo 13 godina. U najavi spektakla također se ističu borbe koje bi trebale biti posebno atraktivne, prije svega između našeg Antuna Račića i Talijana Cristiana Binde. Podsjetimo, Račić je prije dvije godine u Rimu svoj prvi poraz u karijeri upisao upravo protiv Talijana.

I ostatak „Fight Carda“ zvuči odlično. Na Noći gladijatora u ring će Darko Knego kojeg očekuje teška borba protiv iskusnog (32 borbe, omjer 16-15) Mattea „The White Guya“ Minonzija, kao i mladi Hrvoje Slade protiv Marka Igrca te Pero Ogrizek protiv Sava Kosića.

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist