DuList IN

[VIDEO] LJETNI SPEKTAKL Goran Ivanišević zaigrao ‘Vrnik Open’ s Pjerinom i prijateljima

Proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević danas je na Vrniku pripremio pravi ljetni spektakl. Zaigrao je tenis s lokalnom ekipom djece, Pjerinom i njegovim prijateljima na improviziranom kameno-šljunčanom terenu. Mrežu su glumile dvije drvene klupe, a gubitnik je morao skočiti u more u robi. Okupao se tako hrabri Pjerino koji je zaigrao tenis s osvajačem Wimbledona, no nakon drugog seta u moru je osvježenje potražio i sam Goran. Kakva je to bila ceremonija zatvaranja Vrnik Opena, koja će okupljenim mališanima vjerujemo dugo ostati u sjećanju.

Inače, otočić Vrnik nekih stotinjak metara odvojen je od kopna, otoka Korčule, kada iz Krmače kraj Lumbarde barkom prelazite tjesnac Ježevice. Vrnik je jedan od dvadesetak otoka korčulanskog arhipelaga. Prije je tu živjelo četristotinjak duša, a danas na otok, u svoje stare ili obnovljene kuće dolaze uživati starosjedioci, od kojih poneki i iznajmljuju apartmane, ali otočić pruža toliko prostora da svatko može zauzeti svoj ‘komad’ plavetnila samo za sebe.

 

Pročitajte još

U DOMU OBITELJI LUČIĆ Barbara i Maro o životu s privrženim i tvrdoglavim japanskim ljubimcima

Maria Prkut

POZNATA PO ULOZI U SERIJI ‘CSI MIAMI’ Eva LaRue opet uživa u Dubrovniku!

Dulist

KONOVIZIJA 2021. Gostujuće mjesto su Mlini!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija