Sport

VIDEO Lakić zabio za Eintracht!

VIDEO Lakić zabio za Eintracht!

Dubrovački nogometaš Srđan Lakić zabio je zgoditak za svoj Eintracht iz Frankfurta u domaćoj pobjedi protiv Fortune iz Dusseldorfa 3:1 u utakmici 32. kola Bundeslige.

'Orlovi' su poveli u 30. minuti iz jedanaesterca kojeg je postigao Alexander Maier. Lakić je potom u 50. minuti pogotkom glavom nakon ubačaja iz kornera povisio na 2:0. Gosti smanjuju u 78. minuti golom Danija Schahina, da bi konačni rezultat 3:1 za Eintracht postavio Meier svojim drugim pogotkom u 88. minuti.

S nova tri boda Eintracht je zadržao peto mjesto na ljestvici koje vodi u Europsku ligu. Dva kola prije kraja prvenstva nedostaju mu 3 boda kako bi sustigao Schalke 04 iz Gelsenkirchena koji se na četvrtom mjestu nada kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Podsjetimo, Lakić je nakon dugog razdoblja neigranja i ozljeda u siječnju ove godine u zimskom prijelaznom roku preselio iz Wolfsburga u Frankfurt na posudbu do ljeta 2014. godine. U svom prvom nastupu za 'Orlove' u 20. kolu zabio je dva gola na gostovanju u Hamburgu protiv HSV-a i uvrstio se u momčad kola po izboru njemačkog specijaliziranog sportskog lista Kicker.

Inače, 29-godišnji Srđan Lakić u dosadašnjoj karijeri nastupao je za dubrovački GOŠK, Hrvatski Dragovoljac, Kamen Ingrad, berlinsku Herthu, Heracles iz nizozemskog Almela, Kaiserslautern, Wolfsburg i Hoffenheim. Također, 2005. godine ubilježio je tri nastupa u mladoj reprezentaciji Hrvatske, a u studenom 2010. godine pozvan je u seniorsku reprezentaciju za kvalifikacijsku utakmicu protiv Malte, ali nije upisao premijerni nastup.

http://youtu.be/iQJGe6UIT5o

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist