Natrag
21.2.2019 11:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO Kad Konavoku zaprosiš – rendgenom

23.11.2013 @ 22:16 Nikša Miletić Zanimljivosti

Podijelite:

Mladi zaručnici Marin Zovko i Jelena Miletić odlučili su sa svijetom podijeliti jedan od najljepših trenutaka u životu jednog budućeg bračnog para – prosidbu.

Naime, Marin iz Širokog Brijega i Konavoka Jelena u svibnju sljedeće godine izgovorit će sudbonosno 'DA', a da ništa ne prepušta slučaju pokazao je budući mladoženja u pravom smislu te riječi. On je naime napravio olovno srce na kojem je izrezbario pitanje svih pitanja, a potom zaručnicu uvjerio kako ima problema s plućima. Hrabar, ali i pomalo 'lud' potez napravio je svoje i djevojka je u ordinaciju došla izvan sebe od straha. Nakon što joj je doktorica rekla kako ovakvo nešto još nije vidjela dala joj je na uvid rendgensku sliku napravljenu specijalno za nju. Kako je sve to izgledalo, i kakva je bila njezina reakcija, najbolje pogledajte sami.

 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana