Natrag
17.2.2019 02:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO/ GUŽVA U KOMOLCU Na gradilište pročistača stigla i policija

13.9.2018 @ 10:25 Dulist Aktualno
17;17

Podijelite:

Jutros su predstavnici tvrtki Ipsum i PGM Raguse zaustavili radove na polaganju električnih kabela za pročistač pitke vode u Komolcu.

Na gradilište je stigla i policija, a neslužbeno saznajemo kako su reagirali po dojavi Grada Dubrovnika.

-Jutros smo dobili informaciju da su nastavljeni radovi na gradilištu u Komolcu. S obzirom da su predmetne nekretnine naše vlasništvo pojavili smo se na gradilištu i obustavili radove, zato što dosad nismo primili nijedan dopis ili pisani akt, preporučenu pošiljku pa čak ni usmeni razgovor da će razgovor započeti. Radovi se trenutno odvijaju bez adekvatnih zakonskih rješenja. Poduzeli smo daljnje pravne radnje na sudu u Dubrovniku i čekamo rješenje suda. Sukladno rješenju ćemo znati kako dalje postupati – izjavio je tom prilikom Leon Šprlje, vlasnik Ipsuma te tvrtke Rursus, koja je vlasnik zemljišta u susjedstvu pročistača.

-U nijednom trenutku nismo priječili promet ovim nazovimo ga putem, čemu ste i sami mogli posvjedočiti. Radovi se odvijaju na našem vlasništvu, a bez ikakve naše suglasnosti. Ili čak bez ikakvog ljudskog razgovora s nama kao vlasnicima. Iz svih tih razloga morali smo obustaviti radove danas. Čekamo rasplet na sudu – istaknuo je Šprlje.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana