Natrag
22.4.2019 12:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO Franković: Vlahušić govori neistinu, odmah sam upozorio Vićana

6.10.2016 @ 19:54 Dulist Politika

Podijelite:

Predsjednik Gradskog vijeća Mato Franković odlučio je reagirati na izjave gradonačelnika Andra Vlahušića s konferencije za medije održane u utorak “Kome se prijeti, a koga kažnjava?”. Vlahušić se tada, podsjetimo, osvrnuo na izjavu vijećnika DDS-a Pera Vićana kako ga ‘treba strijeljati jer je jednom pojedincu dodijelio proračunska sredstva’.

-Na konferenciji za medije gradonačelnik Vlahušić je više puta kazao kako ja, kao predsjednik Gradskog vijeća nisam reagirao na izjave vijećnika Vićana kada je rekao da je ‘jedini način da se riješimo gradonačelnika strijeljanje’.

Naime, takva izjava gradonačelnika Vlahušića je potpuna neistina, a kao dokaz tome u prilogu ovog dopisa dostavljam isječak video zapisa iz kojeg se jasno vidi kako sam odmah nakon što je navedeno izrečeno od strane gospodina Vićana reagirao te vijećnika upozorio.

Nevjerojatno je kako unatoč kamerama koje bilježe tijek sjednice Gradonačelnika ništa ne priječi da izađe pred građane i medije te govori neistinu – ističe u priopćenju Mato Franković.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana