DuList IN

VIDEO / FOTO / STAR WARS Ceremonija, čudnovata bića i razbijene letjelice u jednoj večeri!

VIDEO / FOTO / STAR WARS Ceremonija, čudnovata bića i razbijene letjelice u jednoj večeri!

Tjedan je definitivno ‘usijan’ za Ratove zvijezda i Dubrovnik – snimanja su u punom jeku, a čini se kako je glavni dan snimanja za nama, sudeći po prekrasnim kostimima i vozilima.

Vrijedi primjetiti da su kostimi ceremonijalni, pa svakako možemo pričati o nekoj svečanosti koja se snimala na Stradunu za potrebe osme epizode.

Također, u videu kojeg je DuList ekskluzivno priložio, može se vidjeti kako su sudionici, a najvjerojatnije se radi o dubrovačkim statistima, nečim naglo uznemireni. O čemu je riječ, mogli bismo saznati tek za dvije godine, kada se Epizoda VIII bude premijerno prikazivala.

Tako su ‘svemirci’ snimali na Stradunu, na kojem se za vikend i ‘razbila’ jurilica (srećom samo za potrebe snimanja i ne u pravi kamen!), a ekipi nije bilo teško popeti se i na zidine te tamo montirati zeleno platno, koje se nalazi i kraj Onofrijeve fontane, a služi za postprodukciju scena.

Na Stradunu su snimane scene s jurilicom koja podsjeća na ‘Podracere’ iz SW: Episode I, ili pak ‘landspeedere’ iz četvrtog nastavka, a u sceni se našlo i još ‘rekvizita’ koji su nas oduševili, poput ogromne životinje, ogromnog svemirskog konja, koja je ‘projurila’ scenom – a izgleda kako ćemo njezino ime saznati tek kad film izađe!
Zanimljivo je dodati i kako je u grad stigla i ljepotica Chloe Bruce, dublerica Daisy Ridley ili Rey, kćeri Lukea Skywalkera kojeg utjelovljuje Mark Hamill. Uz nju, tu je i 20 kaskadera, te i mnoštvo statista, kao i dubler popularnog Finna, odnosno glumca Johna Boyege.

Pogledajte mnoštvo ekskluzivnih fotografija DuLista izravno sa seta!

NE PROPUSTITE VIDEO:

Vijesti o Star Wars: Episode VII možete pratiti na engleskom na našem portalu Just Dubrovnik! / Check the latest Star Wars: Episode VII news exclusively @ Just Dubrovnik!

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović