DuList IN

VIDEO/FOTO ‘Pozdrav ljetu’ Ane Rucner na Srđu

VIDEO/FOTO 'Pozdrav ljetu' Ane Rucner na Srđu

Koncert ‘Pozdrav ljetu’ održala je u četvrtak, na prvi dan ljeta i Svjetski dan glazbe, u 5 sati ujutro u amfiteatru na Srđu pred nekoliko stotina posjetitelja violončelistica Ana Rucner.

S njom su nastupili Gudački kvartet Rucner, koji ove godine obilježava 20. godina umjetničkog djelovanja, talentirani pijanist Dominik Lučić i dječak prekrasnog glasa Marko Bošnjak. Na repertoaru koncerta koji je trajao do izlaska prvog ljetnog sunca, našle su se brojne poznate skladbe, od ‘Ashes’ Celine Dion, ‘Earth Song’ i ‘Childhood’ Michaela Jacksona do ‘Hallelujah’ Leonarda Cohena i ‘Say Something’ Christine Aguilere i Colina Smitha, a mogle su se čuti i duhovne skladbe kao što su ‘Mary Did Yu Know?’ i ‘Gledaj on te gleda’, a koncert je zaključen Jacksonovom ‘Heal The World’.

Ovo je osmi put da se ovaj uvijek poseban događaj održao na Srđu, u sklopu autorskog festivala ‘Ana u Gradu’.

-Svake godine me ponovno iznenadi prekrasan Srđ. Istovremeno nježan i snažan, sjajna je kulisa za naš koncert, za čiji je uspjeh jednim dijelom zaslužan i prekrasan ambijent. Sretna sam i zahvalna na ponovnoj prilici da podijelim s posjetiteljima svoju ljubav prema glazbi i nadam se da su uživali baš kao i mi koji smo ju izvodili – rekla je Ana Rucner.

 

Pročitajte još

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist