Natrag
25.4.2019 06:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO / FOTO Londonski ‘Eltham College’ poklonili sjajan koncert Gradu

18.7.2015 @ 22:33 Dulist Aktualno
12;12

Podijelite:

Eltham College zbor i orkestar proveli su proteklih nekoliko dana u Dubrovniku, te kako su nam otkrili, apsolutno uživali u njemu. Sutra putuju natrag za svoju domovinu Veliku Britaniju, no prije toga, uveseljavali su i domaće i strance pjesmom i sviranjem po gradu i šire.

Ovi ‘klinci’ dolaze iz priznatog i poznatog londonskog koledža, a u kvalitetu rada od malih nogu mogli su se uvjeriti mnogi koji su danas povirili na Stradun. Izvodeći Blue Moon, Under the Boardwalk, O Marijana te djela Monteverdija, Stanforda, Rahmanjinova, Brucknera, Biebla, Faurea i drugih, Eltham College pokazao je širok i zavidan raspon rada.

Inače, proteklih nekoliko dana, uz pomoć dubrovačkih institucija koje su ustupile svoje lokacije i Gulliver Travela u svojstvu organizatora, članovi zbora i orkestra Eltham College nastupili su u Slanici, Katedrali, Kneževom dvoru, Dominikanskoj crkvi, na ljetnoj pozornici u Cavtatu, a do sada su izvodili na mnogim prestižnim mjestima poput Royal Albert Hall, bazilike Sv. Marka, katedrale Sv. Pavla, The Barbican, te ostvarili suradnju s Londonskim simfonijskim orkestrom, Gergijevim iz Marijinskog teatra, Engleskom nacionalnom operom, Kraljevskom operom…

Kako zvuči popularna pjesma iz Disneyevog animiranog filma Knjiga o džungli ‘The Bare Necessities’, te svjetski poznata pjesma Pharrella Williamsa ‘Happy’ korištena u animiranom filmu Despicable me 2, poslušajte u priloženim videima!

mnj

THE BARE NECESSITIES:

HAPPY:

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana