DuList IN

VIDEO / FOTO ‘Groznica subotnje večeri’ u Domus Christiju!

VIDEO / FOTO 'Groznica subotnje večeri' u Domus Christiju!

Večeras je u Domu za starije i nemoćne zaista zavladala ‘groznica subotnje večeri’!

Štićenici Doma, njih dvadesetak, obilježili su Međunarodni dan osoba treće životne dobi a kako drugačije nego – subotnjim balom.

Čule su se i domaće i strane pjesme, a iako ispočetka malo sramežljivi, ‘veseljaci’ su ubrzo pokazali prave plesačke sposobnosti i zadivili ‘sjedače’. Dalo se tu prepoznati i mota onih klasičnim, ‘filmskih’ plesova, ali i zumba ritma!

Kako i neće, kad je s njima zaplesala i njihova voditeljica ‘zumba gold’ programa Tatjana Prigl, a i ravnateljica Doma Mirjana Vujnović.

domus-christi-bal-31

Ono što zaista ostavlja bez daha jest to da, bez obzira na dob, pokretljivost, ‘pomagala’… Domaši plešu i vrte se toliko radosno i okretno da bi slobodno mogli posramiti i puno, puno mlađe od sebe.

Inače, nisu samo plesom i pjesmom obilježili ovaj važan dan. Otišli su ovaj petak, kako nam otkriva ravnateljica, do Zadra, a prođirali su Kalelargom, vidjeli Pozdrav suncu, čuli orgulje i posadili vlastitiu maslinu u aleji maslina prijateljskog Doma ‘Pape Ivana Pavla II’ u Donjim Biljanima.

domus-christi-bal-16

Osim toga, neki dan ih je posjeti o i pjesmom uveselio i naš vrsni tenor Stijepo Gleđ MarkoS, a veseli program nastavili su upravo večeras, uz dobar ples i vjerujemo, do dugo u noć! Dio atmosfere pogledajte u videima i fotogaleriji!

 

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist