Natrag
18.3.2019 17:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO ‘Dobrodošli na Šipan’ i ‘Luzer’ na 53. Reviji filmskog stvaralaštva djece

17.7.2015 @ 18:09 Dulist dulist IN

Podijelite:

Ljetna škola filma Šipan se polako ‘kuha’ i ove godine, a sjajan podstrek im je i nedavno objavljena vijest na stranicama Hrvatskog filmskog saveza.

Naime, njihov film ‘Dobrodošli na Šipan’, s prošlogodinje radionice animiranog filma uvršten je na 53. Reviju hrvatskog filmskog stvaralaštva djece koja se održava ove godine od 30. rujna do 3. listopada u Rijeci, u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i Art-kina Croatia.

‘Dobrodošli na Šipan’ realiziran je u suradnji s Vanimom Varaždin, a voditelji radionice bili su Sandra Malenica i Hrvoje Selec.

‘Luzer’, film Audio Vizualnog entra Dubrovnik (AVCD) također se našao na ovoj vrijednoj Reviji. Radi se o filmu kojeg je ekipa iz AVCD snimala zajedno s učenicima OŠ Marina Držića. U filmu glume Ivan Hrnić, Doris Miladin, Joško Bjelopera, Korina Puškarić, Stijepo Radić, Josip Lazić, Lukas Dražić.

Selekcijska komisija u sastavu Simon Bogojević Narath, Čejen Černić, Maja Flego, Boris Poljak i Slaven Zečević sinoć su donijeli odluku o čak 90 dječjih filmska ostvarenja koja ulaze u natjecateljski program ovogodišnje – 53. po redu Revije hrvatskog filmskog stvaralaštva djece, nacionalne manifestacije posvećene filmovima osnovnoškolaca, a na ovom linku možete pogledati u kojem su se društvu zatekli sjajni dubrovački uradci!

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana