DuList IN

VIDEO ‘Dobrodošli na Šipan’ i ‘Luzer’ na 53. Reviji filmskog stvaralaštva djece

Ljetna škola filma Šipan se polako ‘kuha’ i ove godine, a sjajan podstrek im je i nedavno objavljena vijest na stranicama Hrvatskog filmskog saveza.

Naime, njihov film ‘Dobrodošli na Šipan’, s prošlogodinje radionice animiranog filma uvršten je na 53. Reviju hrvatskog filmskog stvaralaštva djece koja se održava ove godine od 30. rujna do 3. listopada u Rijeci, u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza i Art-kina Croatia.

‘Dobrodošli na Šipan’ realiziran je u suradnji s Vanimom Varaždin, a voditelji radionice bili su Sandra Malenica i Hrvoje Selec.

‘Luzer’, film Audio Vizualnog entra Dubrovnik (AVCD) također se našao na ovoj vrijednoj Reviji. Radi se o filmu kojeg je ekipa iz AVCD snimala zajedno s učenicima OŠ Marina Držića. U filmu glume Ivan Hrnić, Doris Miladin, Joško Bjelopera, Korina Puškarić, Stijepo Radić, Josip Lazić, Lukas Dražić.

Selekcijska komisija u sastavu Simon Bogojević Narath, Čejen Černić, Maja Flego, Boris Poljak i Slaven Zečević sinoć su donijeli odluku o čak 90 dječjih filmska ostvarenja koja ulaze u natjecateljski program ovogodišnje – 53. po redu Revije hrvatskog filmskog stvaralaštva djece, nacionalne manifestacije posvećene filmovima osnovnoškolaca, a na ovom linku možete pogledati u kojem su se društvu zatekli sjajni dubrovački uradci!

 

Pročitajte još

MOTOVUN U DUBROVNIKU ‘Vox Lux’ u intimnoj atmosferi parka Gradac

Dulist

KUDA ZA VIKEND? Culture Club Revelin ima rješenje

Dulist.hr

U PARKU GRADAC Odgođene ‘Serenade’ Ibrice Jusića

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija