DuList IN

VICTORIA’S SECRET ANĐELICA Za Lindsay Ellingson Dubrovnik je najdraže mjesto!

VICTORIA'S SECRET ANĐELICA Za Lindsay Ellingson Dubrovnik je najdraže mjesto!

Tako sam zahvalna što sam u jednom od meni najdražih mjesta – napisala je u svojoj objavi na Instagramu američki supermodel i ‘Victoria’s Secret’ anđelica Lindsay Marie Ellingson, koja je u Dubrovnik stigla na odmor.

Prelijepu 180 centimetara visoku 33-godišnju Ellingson, koju na Instagramu prati gotovo 900 tisuća fanova, prvi je otkrio John Galliano, koji ju je doveo u Pariz u lansirao je među najveće zvijezde. Od 2005. godine na mofnim je pistama nosila kreacije najvećih svjetskih brendova: Chanel, Dolce&Gabbana, Giorgio Armani, Christian Dior, John Galliano, Gucci, Valentino, Lacoste, Marc Jacobs, Oscar de la Renta, Shiatzy Chen, Proenza Schouler, Zac Posen, Diane Von Furstenberg, Sophie Theallet i Blumarine.

Osim toga, bila je zaštitno ime niza modnih kampanja, od Moschina, DKNY, MAC, Dolce&Gabbana, Charles David, H&M i Tommy Hilfiger, a krasila je naslovnice najznačajnijih časopisa Vogue, Marie Claire, Elle, Dmagazine, GQ i L’Officiel. Vrhuncem karijere smatra se njezin ugovor za Victoria’s Secret, gdje je u šest godina od 2009. do 2015. godine nastupala na nizu revija.

Ellingson je rođena i odrasla u Kaliforniji. Kao srednjoškolka bila je štreberica, ali i bila trostruka prvakinja SAD-a u plesu. Prije nego su je otkrili modni agenti, pohađala je koledž kako bi studirala biologiju, jer je, po vlastitim riječima, kao petogodišnjakinja secirala bube i insekte i vodila vlastiti herbarij, a posebno su je ispunjali trenuci dok je promatrala majku kako trančira kokoši, piliće, janjce i goveda.

Godine 2014. udala se za dugogodišnjeg momka Seana Claytona, s kojim danas živi u Brooklynu, a zanimljivo je da je na pir pozvala svega 85 gostiju.

Osim što i dalje radi kao model, Lindsay je suosnivačica i kreativna direktorica luksuznog brenda Wander Beauty, a velika je zagovornica žena s oblinama, koje smatra ženstvenijima od mršavica.

– Voljela bih popuniti svoje obline. Mislim da je seksipilnije i ženstvenije kada žena ima obline. Zato sam u prehranu dodala maslac od badema i kikirikija te puno proteina. Sve da bih se osjećala seksi. Iako i vježbam, trudim se ne zamarati se puno s tim stvarim, to nikad nije dobro – izjavila je jednom prilikom Lindsay.

Foto: Instagram

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist