Aktualno

Vicelić vrši mobing nad zaposlenicima?

Vicelić vrši mobing nad zaposlenicima?

Kao što je nedavno duList pisao, osnovana je dubrovačka sindikalna podružnice STUH-a, a prema najnovijim informacijama koje su upravo izašle u javnost, razlog je izgleda navodni mobing nad zaposlenicima Turističke zajednice Grada Dubrovnika od strane nove direktorice Nikoline Vicelić.

To je za DUTV izjavila Dolores Luič iz STUH-a istaknuvši kako su se zaposlenici TZ-a žalili na vrijeđanje, omalovažavanje od strane direktorice Vicelić, koja je svima ponudila nova radna mjesta, sa sniženim koeficijentima i novom sistematizacijom, što znači naravno i manje plaće.

Direktorica TZ Grada Nikolina Vicelić ove je optužbe odbacila nazvavši ih neistinitima:

– One su bazirane na izjavama određenih pojedinaca koji nemaju znanja, vještine, kompetencija ali ni volje za rad na tim mjestima i žao mi je da se na ovaj način pokušava stvoriti dojam da je Turistička zajednica u kaosu – istaknula je Vicelić za DUTV. 

Izgleda da će ukoliko dođe do raspisivanja natječaja za upražnjena radna mjesta sindikat pokrenuti sudski postupak.

-Kada sam došla na čelo TZ-a zatekla sam 21 djelatnika, a ugovori su promijenjeni četvorici zaposlenika. Prije mog dolaska potpisani su novi ugovori koji su datirani sa 1. ožujka, a rađeni su prema novoj sistematizaciji koja je loše napravljena i rađena je prema pojedincima, a ne prema potrebama posla – zaključila je Vicelić. 

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist