Aktualno

Vicelić u užem izboru za šeficu HTZ-a u Londonu

Vicelić u užem izboru za šeficu HTZ-a u Londonu

Bivša direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika Nikolina Vicelić ušla je uži izbor na natječaju za novog direktora predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Londonu.

Kako duList saznaje iz izvora bliskih Ministarstvu turizma, Vicelić je uspješno prošla prvi dio natječaja i sad joj slijedi posljednji krug, nakon kojeg bi trebalo biti jasno hoće li upravo ona zasjesti u fotelju direktorice londonskog ureda HTZ-a.

Naime, nakon što je dosadašnja voditeljica Meri Matešić na javnom natječaju izabrana za direktoricu Hrvatske turističke zajednice, Turističko vijeće HTZ-a sredinom godine donijelo je odluku o raspisivanju natječaja za direktore u nekoliko predstavništava u svijetu, a između ostalih i za ured u Londonu koji pokriva tržište Velike Britanije i Irske.

Jedno vrijeme spekuliralo se kako bi bivši direktor HTZ-a Niko Bulić trebao preuzeti ured u Londonu, međutim on se zadovoljio s mjestom savjetnika u Zagrebu.

Podsjetimo, Nikolina Vicelić dugo je godina radila u Jadranskim luksuznim hotelima Gorana Štroka da bi potom, kad je Štrok svoj hotelski lanac prodao konkurentu Lukšiću, prihvatila poziv gradonačelnika Vlahušića da preuzme čelno mjesto u gradskoj Turističkoj zajednici.

Vicelić je uskoro naišla na probleme u unutrašnjoj organizaciji TZ-a, pretrpjela je optužbe za mobbing, a kako nije dobila očekivanu podršku gradonačelnika, početkom srpnja podnijela je ostavku.

Pročitajte još

Dragovoljci HRM Dubrovnik na prijemu kod komodora Dojkića

Dulist

DODIJELJENO DESET ‘A’ DRŽAVNIH STIPENDIJA Saznajte tko su najbolji studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Marko Džamarija

SANITAT POZIVA Javite se ako želite banak na gruškoj placi

Dulist