Natrag
19.2.2019 16:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vićan se ispričao Vlahušiću za aferu Šipan

12.3.2013 @ 13:58 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Ispričavam se gradonačelniku Vlahušiću za aferu Šipan, koji nije za ništa kriv – izjavio je kandidat DDS-a za gradonačelnika Pero Vićan danas na predstavljanju kandidata za Grad i Županiju na predstojećim lokalnim izborima.

– Ta afera nanijela je veliku štetu i meni i gradonačelniku. Ne branim ga, ali tu zaista nije kriv ništa. Afera u kojoj sam dobio novac, a znate zašto? Da deblokiram račun, platim državi obaveze, dobijem potvrdu da nisam dužan i da mogu ići u reprogram kredita HBOR-a. Koji sam vratio u roku četiri mjeseca, platio kamatu. Nas se gonilo i još nismo dobili otpravak presude. Zašto? Ne smijem komentirati jer nije pravomoćna, ali bit će prilike za to – kazao je Vićan.

Dodao je kako se otvorila afera Šipan, a kako se nisu otvorile druge afere u gradu, 'od zemljišta na Srđu do kioska i drugih stvari'.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana