Natrag
25.3.2019 10:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vićan ostaje član IO HNS-a

13.1.2012 @ 21:11 Barbara Đurasović Sport

Podijelite:

Premda se protiv njega vodi kazneni postupak, Pero Vićan ne samo da ostaje član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, već je izabran i u posebnu radnu skupinu za sređivanje stanja u Savezu Dubrovačko-neretvanske županije, piše tportal.

Na čelu radne skupine bit će Ivica Šparavec, a premda prema Zakonu o sportu ne bi smio biti u takvom tijelu, iz HNS-a ističu da se na Vićanov mandat primjenjuje pravilo kako su svi građani nevini dok im se ne dokaže suprotno.

– Ustav je, pravno gledajući, iznad Zakona o sportu, a on kaže da je svaki pojedinac nedužan dok mu se ne dokaže krivnja – pokušao je glasnogovornik HNS-a Davor Gavran formulirati činjenicu kako HNS i dalje vrlo svjesno krši temelj iz svog najužeg resora, piše t-portal.

Podsjetimo, Nogometni savez Dubrovačko-neretvanske županije još u srpnju prošle godine je suspendiran od strane HNS-a kao posljedica izborne borbe za predsjednika HNS-a na relaciji Štimac – Marković, a za vrijeme koje su se sazivale čak dvije paralelne skupštine NSDNŽ, jedna Vićanova, a druga suspendiranog županijskog predsjednika Tomislava Jurjevića.

Komentari

O autoru: Barbara Đurasović


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana