Natrag
22.3.2019 09:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

VEZE U KASNIM SATIMA ‘Platio sam sinoć tri taksija radnicima jer gradski autobusi ne voze’

12.4.2018 @ 8:56 Dulist Aktualno

Podijelite:

Svojim sam zaposlenicima sinoć platio tri taksija do Mokošice. U gradu nemamo smještaja, a plaćamo ga u Mokošici i Župi. Moj lokal radi do 2, a autobusi ne voze. Sezona ne počinje s Ljetnim igrama. Trebamo imati jedan autobus svakih uru vremena – istaknuo je ugostitelj Stijepo Šanje na sastanku s gradonačelnikom Frankovićem u srijedu popodne.

-Odmah ću zvati direktora Libertasa i to riješiti. Još ranije smo se dogovorili da će Libertas uvesti stalnu liniju Mokošica – Lapad – odgovorio mu je gradonačelnik.

-Svjestan sam problema sa smještajem, ali to nije moguće riješiti u kratkom roku. Znam da nedostaje sve više sezonskih, ali i stalnih radnika. Kupujemo 43 stana od Vlade RH za mlade obitelji, projektiramo tri zgrade sa 120 stanova u Solitudu, riješit ćemo i studentski dom, a kupujemo 70 tisuća ‘kvadrata’ na Pobrežju za novu stambenu zonu. Tako ćemo pokušati osloboditi kapacitete – objasnio je Franković, dodavši kako bi radnici koji borave na Ivanici, a rade u Dubrovniku, uskoro mogli preko granice po principu ‘brz ulaz i izlaz’.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana