Sport

Veterani VK Neptun nastupili na veslačkom maratonu Vukovar-Ilok

Veterani Neptuna su protekle subote nastupili na veslačkom maratonu Vukovar – Ilok, koji se vesla u spomen na 33 poginula i nestala branitelja Vukovara, člana HVK „Vukovar“-a.

Staza duzine 36 kilometara se vesla u veslačkim brodovima – osmercima i ova regata se održava od 2006. godine, a članovi VK „Neptun“-a su nastupili na svim regatama od tad. Za posadu Neptuna su nastupili: Tomislav Moretić, Maro Oblizalo, Maro Kapović, Pero Mojaš, Maro Marić, Maro Storelli, Roni Mladinić, Srđan Matijašević i kormilar Maro Mojaš.

Stazu dužine 36 kilometara Neptunaši su preveslali u vremenu 2 sata i 13 minuta, ali na ovoj regati bitno je sudjelovati i proveslati ovu stazu, prisjećajući se žrtve grada Vukovara i svih njegovih branitelja i stanovnika koju su podnijeli u Domovinskom ratu.

Na kraju maratona su svi sudionici u hangaru HVK „Vukovara“ dobili medalje za svoj nastup, ali i nastavili ugodno druženje sa svojim prijateljima iz raznih dijelova Hrvatske.

Pročitajte još

FINALNI TURNIR KUPA HRVATSKE Kobešćak: Očekujem vrhunski vaterpolo

Dulist

BRIDŽ KLUB DUBROVNIK Grgić i Tomić najbolji na tjednom parskom turniru

Dulist

NISU IMALI ŠANSE Jugaši nadmoćno slavili nad ruskim Sintez Kazanom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija