Natrag
24.6.2018 22:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vesna Vrtiprah nova rektorica!

12.6.2012 @ 13:09 Andrea Falkoni Račić Aktualno
2;2

Podijelite:

Prof. dr. sc. Vesna Vrtiprah nova je rektorica Sveučilišta u Dubrovniku. Odlučio je tako na današnjoj sjednici Senat Sveučilišta u Dubrovniku.

Članovi Senata Vrtiprah su izabrali tajnim glasovanjem u prvom krugu.
– Zahvaljujem se na povjerenju koje su mi ukazali članovi Senata, trudit ću ga se opravdati, svjesna sam obaveza, ali i teškoća koje me čekaju. Očekujem pomoć svih čelnika sveučilišnih sastavnica, nastavnika i zaposlenika jer se jedino zajednički može osigurati dugoročan i stabilan napredak Sveučilišta – izjavila je prof.dr. sc. Vesna Vrtiprah.

Vrtiprah je, podsjetimo, kao dosadašnja prorektorica za studije i upravljanje kvalitetom dubrovačkog Sveučilišta pobijedila dva ostala protukandidata – prof.dr. sc. Branka Glamuzinu i dr.sc. Srećka Krilu.

Na funkciju rektorice Vrtiprah će zasjesti 1. listopada i time zamijeniti dosadašnjeg prvog rektora prof. dr. sc. Matea Milkovića, koji je već ranije u razgovoru za duList najavio da će novoj rektorici biti savjetnik.

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana