Hrvatska

Vesna Pusić: Čačić nikad više u vodstvu HNS-a!

Vesna Pusić: Čačić nikad više u vodstvu HNS-a!

Špekulacije o povratku Radimira Čačića u vrh HNS-a, a time i na političku scenu zaustavila je Vesna Pusić u intervjuu za Globus.

Pusić je naime odbacila bilo kakvu mogućnost da Radimir Čačić dobije neku vodeću funkciju u HNS-u.

‘Mislim da je tih igrarija po medijima i raznih ‘neformalnih sastanaka’ i ‘bliskih izvora’ sada zaista dosta. Budući da su se u zadnje vrijeme događaji u tom pogledu jako dinamizirali, evo da jedanput zauvijek kažem: Ratko Čačić nikad više neće biti ni na kojoj vodećoj funkciji u HNS-u, a pogotovo ne u vodstvu stranke’, istaknula je Vesna Pusić, prenosi dnevnik.hr

Dodala je kako je to stav stranke, koja kako je rekla, više ne može dozvoliti podrivanje stabilnosti stranke uvijek iz istih izvora

‘Ljudi u stranci imali su mnogo strpljenja, možda i previše, ali to rovarenje, stalno slanje različitih zbunjujućih signala, čak i prije nego se odslužila kazna, to više nećemo trpjeti’, rekla je Pusić.

Komentirala je i Čačićev sastanak s Milanom Bandićem i rekla da se Čačić kao privatna osoba može sastajati s kim hoće, ali u ime HNS-a ne može razgovarati s nikim.

O Čačićevom preuzimanju HNS-a je kazala da za to ne postoji niti teoretska šansa.

‘Ta mogućnost postoji samo kao medijska špekulacija. Nije stranka kofer, pa da dođeš i da ga preuzmeš’, rekla je Vesna Pusić.

Pročitajte još

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist