Natrag
22.2.2019 01:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

Veslačima Neptuna 11 medalja u Metkoviću

15.7.2013 @ 9:23 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Veslači Neptuna ostvarili su odlične rezultate na Mini kup regati Veslačkog saveza Dalmacije i Veslačkog kluba Neretvanski gusar, koja se na stazi 500 metara održala u Metkoviću u subotu, 13. srpnja.

Uz odličnu organizaciju i veliki odaziv klubova Neptunovi veslači osvojili su 11 medalja, od čega pet zlatnih, četiri srebrne i dvije brončane.
Prva mjesta i zlatnu medalju osvojili su Pero Kukuljica (skif – kadeti B), Luka Grubišić i Mario Buljat (dvojac na pariće – kadeti B), Toni Perović i Marco Čirjak (dvojac na pariće – kadeti B), Mato Tikvica i Renato Špilar (dvojac na pariće – kadeti A) te Luka Koboević i Toni Crnjak (dvojac bez kormilara – junior B).

Srebrom su se u Metkoviću okitili Maroje Velašević (skif – juniori A), Pero Kukuljica (skif – kadeti B), Zdravko Raguž Vodenac i Božo Brzica (dvojac bez kormilara – junior B) te Mateo Musladin, Marko Pleslić, Lucas Dražić, Filip Šiljeg s kormilarom Markom Sršen (četverac na pariće GIG – kadeti A).

Treća mjesta i brončane medalje ponijeli su Vlaho Đivanović skif – kadeti B) te Maroje Velašević i Niko Vlahušić (dvojac na pariće – junior A).

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana