Natrag
26.4.2019 04:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vesko: Idemo rasterećeni, ali po pobjedu!

11.2.2012 @ 13:59 Barbara Đurasović Sport

Podijelite:

Veliki derbi Jadranske lige igra se večeras između Juga CO i Pro Recca u Soriju.

Početkom listopada u Gružu Talijani su bili uvjerljivi. Pobijedili su Jugaše s 10:7, a da će i u Soriju protiv talijanskog prvaka biti teško potvrdio je novi Jugov trener Veselin Đuho.

 – U toj utakmici nemamo što izgubiti. Moguće ih je pobijediti, ali nemamo imperativ pobjede. Idemo rasterećeni, ali po pobjedu. Kvalitetu imamo, ali ako se Pro Recco u početku odmah 'odlijepi' bit će teško – komentirao je za duList trener Đuho.

No neće samo momčadi Juga biti teško. U Soriju će ih dočekati dojučerašnji Jugaš Sandro Sukno koji je za sportnet.hr rekao:
– U Dubrovniku su mi prijatelji, tata mi radi u klubu, emocije će biti pomiješane, ali sada sam igrač Recca i moram razmišljati isključivo kao igrač Recca. Tim prije što mi je ovdje lijepo, odlično su me primili, baš sam se lijepo snašao.

Trener Recca Giuseppe Porzio smatra kako bi im promjena trenera mogla otežati posao.
– Jug nam je i ove sezone najveći rival, ovog puta ne samo u Ligi prvaka nego i u Jadranskoj ligi. Činjenica da su promijenili trenera, da se vratio Đuho, mogla bi nam otežati posao, bit će motivirani, 'gristi' još i više. Bit će vrlo teško, Janović je u sjajnoj formi, Pavlović također, Joković, Dobud, Bušlje, Obradović, Vićan, sve su to vrhunski igrači – najavio je susret trener Porzio za sportnet.hr.

Iz Juga obavještavaju kako će se utakmica moći pratiti na SportItalia 2, a Pro Recco najavljuje da će se koristiti LED svjetla za linije 2 i 5 metara pa će užitak gledanja na tv-u biti veći.
 
 

Komentari

O autoru: Barbara Đurasović


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana